el far.cat

L’Ajuntament ofereix ajudes a la rehabilitació d’habitatges que es destinin a la Borsa de Mediació Municipal

Lunes, 27 de Diciembre de 2021

El termini per sol·licitar la subvenció està obert fins al 17 de març

Fins el 17 de març de 2022 està obert el termini de presentació de sol·licituds per optar a les subvencions de rehabilitació i arranjaments en interiors d’habitatges, que han d’estar inclosos en el Programa de la Borsa de mediació municipal de Sant Vicenç dels Horts. S’hi poden acollir les persones propietàries per fer actuacions en habitatges desocupats o llogats, en el marc d’aquest programa.

“Volem enfortir aquest programa social, amb l’objectiu d’oferir més oportunitats d’emancipació i seguretat a les persones propietàries”, ha explicat la regidora d’Habitatge Social, María Peláez, qui afegeix que “hem de garantir l’accés a l’habitatge digne per a tothom, i gràcies a la borsa ho fem establint un clima de confiança mutu, entre la propietat i les persones inquilines”

Aquestes actuacions poden ser des de l’adequació de l’immoble per obtenir les condicions necessàries d’habitabilitat; a la millora de les instal·lacions d’aigua, gas, electricitat i sanejament; o a la millora de l’aïllament tèrmic i/o acústic. Consulteu les bases de la convocatòria. Concretament, les actuacions subvencionables són:

El model normalitzat de la sol·licitud i els seus annexos podran trobar-se al lloc web següent: https://svh.cat/municipi/per-temes/habitatge/rehabilitacio-habitatges/. Tota la documentació s’ha de presentar al SIAC (Servei d’Informació i Atenció Ciutadana). Es pot fer de forma telemàtica, al registre electrònic general de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, amb certificat digital, adjuntant la documentació requerida (per aquest tràmit es disposa d’un telèfon de suport a l’usuari 93 642 52 44), o presencialment a Can Comamala (c. Mossèn Jacint Verdaguer, 105) demanant cita prèvia.